-لطفا مختصری از بیوگرافی خودتون رو بفرمایید:
انسیه یوسفی هستم متولد شهر زیبای بهشهر. از نوجوانی تا بحال که با سینما همراه هستم، جهت دیدن فیلمهای زیادی به سالن سینما رفتم. از همان سالها به بهانه دیدن فیلمهای سینمای ایران با فیلم و سینما آشنا شدم و با خریدن بلیت فیلم از همان دوران با سینمای جدی، متفکرانه، طنز و عاشقانه آشنا شدم.
– از چه زمانی به کار در سینما مشغول شدید؟
از پنج سال پیش بعنوان پرسنل سینمایی به جمع همکارانم در مهد فرهنگ و هنر، استان اصفهان اضافه شدم اما کمکم بواسطه دلبستگی به دیار سرسبز و جان فزای خودم به مازندران زیبا و به شهر زیبای بهشهر نقل مکان کردم. در مازندران مدتی به کار در سینمای پرآوازه و صاحب نام (سینما سپهر ساری) به کسب تجربه پرداختم و بعنوان یک بانوی بهشهری اکنون با افتخار در خدمت همشهریان خودم در سینما بهمن بهشهر به فعالیت مشغولم.
_ چطور به سمت مدیریت سینما رسیدید؟
در ابتدا با قدردانی فراوان از حسن اعتماد آقای پور قاسم به بنده باید اشاره کنم، خوشبختانه برخلاف سالهای گذشته زمینههای لازم برای خانمها در جایگاههای مختلف مساعد شده و هرکسی نسبت به توانایی و علاقهای که دارد میتواند در عرصههای مختلف بخصوص فرهنگی فعالیت کند. البته مطمعنا هر شغلی سختیها و مشکلات خود دارد. از آنجایی که سینما مکان فرهنگی و هنری است و بار فرهنگی جامعه را به دوش میکشد سختیهای خاص خودش را دارد و بدون شک اداره مجموعه سینمایی از حساسیت بالایی برخوردار است. بنده و تمام همکاران با اضافه کردن چاشنی عشق و اخلاق که رکن جدا نشدنی هر فعالیت هستند آماده ارائه بهترین خدمات هستیم.
_ سینما در ایران از نظر شما به عنوان صنعت مطرح است یا هنر؟
البته به گفته مقام معظم رهبری سینما عنصر جذابی است، رسانه فوقالعادهای است، یعنی واقعا الان هیچ چیزی مثل سینما از لحاظ اثر گذاری نیست.
سینما در ایران از نظر بنده به عنوان صنعت مطرح است. من معتقدم سینما در ابتدا یک هنر متعالی و کامل است که میتواند در خدمت اقتصاد و صنعت یک کشور باشد. در کشور ما ایران هم بسیار افرادی هستند که در رشتههای مختلف هنری از جمله بازیگری، فیلمنامه نویسی، فیلمبرداری، تدوین، صدابرداری،نورپردازی، حمل و نقل و گریم… ارتزاق مینمایند و زندگیشان از این راه تامین میشود. بله سینما میتواند در کشورمان با حمایت و پشتیبانی مسولان یک صنعت پر سود و پر منفعت باشد.
_ در این میان مخاطب شناسی از چه جایگاهی در کارتان برخوردار بوده است ؟
موضوع مخاطب شناسی در سینمای ایران را بایستی از دو جنبه نگاه کرد: مخاطب عام و مخاطب خاص. در سینمای ایران آنچه بیش از پیش از طرف فیلمسازان و تهیهکنندگان حرفهای اهمیت دارد کشاندن مخاطبان وسیع و عمومی به سمت گیشه و سینماست. البته این کار قابل تامل و درک است چرا که سینما، حرفهای بسیار گران و پر هزینه است. برای ساختن یک فیلم سینمایی در حال حاضر بیش از چند میلیارد هزینه عوامل حرفهای سازنده هر اثر بایستی هزینه شود و این هزینههای سنگین بایستی در جریان اکران یک فیلم برگردد و به مرحله سوددهی برسد؛ از همین رو اکثر فیلمهایی که در این سالها ساخته شدهاند تجاری و عامه پسند بوده و با استفاده بردن از هنرپیشههای محبوب و پولساز به فکر احیای هزینههای صورت گرفته میپردازند.
_ از سینما بهمن بهشهر بگویید؟
سینما بهمن بهشهر یکی از سینماهای قدیمی ایران عزیز است که احداث آن به قبل از انقلاب برمیگردد و بیش از ۲۰ سال پیش بازسازی شده و به شکل کنونی در آمده است. اداره این سینما با موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز و زیر نظر حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور است. که این موسسه رسالت بزرگی را در زمینه ساخت، تعمیر و تجهیز سینماها در شهرها و استانهای کم برخوردار و نوسازی سینماهای قدیمی دارد.
_ آیا موسسه بهمن سبز قصد بازسازی و بروز رسانی سینما بهمن بهشهر را دارد؟
از انجایی که سن ساخت این سینما بالا رفته مشکلات اساسی به چشم دیده میشود مانند: (کیفیت متوسط صدا نسبت به سینماهای مدرن کشور، کیفیت پایین تصویر،کیفیت متوسط صندلیها و عدم امکان برای اکران فیلمهای متعدد) زیاد و باید برطرف شود. به همت مدیرعامل محترم موسسه اقای حسینی و آقای پورقاسم ریاست محترم امور سینمایی استان مازندران این مهم در سال جاری آغاز شده و انجام میپذیرد.البته با پیگیری مکرر آقای پور قاسم پرژکتور پخش فیلم تغییر اساسی در جهت بهبود داشته است.
_ علاقمندان به فیلم از چه کانالها و مسیرهایی میتوانند از ساعات اکران فیلم مطلع شوند؟
از کانال تلگرامی،پیج اینستاگرام،تلفن گویا و گروههای واتسآپی که داریم اطلاع رسانیها صورت میگیرد.
منبع:تابناک